Salesperience

Overtuigende Sales Pitch

Het bestuderen van voorbeelden van effectieve sales pitches is essentieel voor iedereen die zijn eigen pitch wil maken. Waarom? Het creëren van een winnende sales pitch is nog nooit zo uitdagend geweest.

In gesprek met Pieter Fokkema

Pieter van Startel met pijl

Startel, de IT opleider van het Noorden, heeft te maken met een snel veranderende wereld van technologie, zoals AI en quantumtechnologie. Een uitdagende tijd voor Pieter Fokkema, Sales Manager bij Startel en zijn team. Wij vroegen hem naar deze uitdagingen en hoe hij zich inzet op het gebied van sales en marketing om bedrijven te voorzien van IT trainingen.

Salestips voor succes in 2024

Salestips voor succes in 2024

In deze blog voorzien we je van waardevolle salestips om 2024 tot jouw succesvolste jaar ooit te maken. Graag delen wij enkele effectieve strategieën die je zullen helpen om je doelen te bereiken en te overtreffen.

Het succesverhaal van Bart

Bart ging aan de slag als Customer Relationship Manager Duitsland bij Probo. Een match die precies aansloot op de wensen van zowel Bart als Probo. Wij vroegen Bart naar zijn ervaring en zijn verhaal lees je hieronder terug.

Een gids voor effectieve e-mail strategieën​

In het digitale tijdperk blijft e-mail een krachtig instrument voor B2B-verkopers. Het opstellen van overtuigende en doeltreffende verkoopmails kan aanzienlijke invloed hebben op het succes van het betrekken van potentiële klanten, het opbouwen van relaties en uiteindelijk het sluiten van deals.

Solliciteren naar een sales functie

solliciteren sales baan

Je hebt een kennismakingsgesprek voor een salesfunctie op de agenda staan, en dit is jouw kans om indruk te maken en je kansen te vergroten. Wij geven je enkele stappen om het sollicitatiegesprek effectief voor te bereiden.

Succesvol Sales Management

Sales management

We horen veel verhalen over slechte sales managers; dingen die beter kunnen, doelen die niet behaald worden en ze zouden te veel druk op hun team leggen. Maar eigenlijk horen we te weinig over goede sales managers. De personen die hun team naar succes begeleiden. Daarom delen wij graag tips om een goede sales manager te worden: