skip to Main Content

Sales mensen uitdagen en gretig houden

Hoe houdt u uw sales mensen ambitieus, gretig en open minded? Salesperience helpt u hierbij. Wij bieden verschillende sales- trainingen en opleidingen aan op post-HBO niveau. Het doel van Salesperience is om uw salespersoneel nieuwe inzichten te geven binnen hun vakgebied en op hun eigen functioneren hierin. 

Een greep uit onze opleidingen en sales trainingen:

  • Het salesgesprek: Mensen kopen van mensen
  • Key accountmanagement: Strategische sales en strategische klanten
  • Salesmanagement: Op het juiste moment bij de juiste klant

De sales trainingen zijn geschikt voor:

  • (Key) Accountmanagers.
  • Verkoopmanagers.
  • Personeel met ambitie voor de sales.

‘Breng uw salespersoneel samen met ons naar de 10% beste salesprofessionals!’

Verkoop training

Hoe gaan wij te werk?

Wij creëren een dubbelslag. Ten eerste wordt de cursist opgeleid. Ten tweede profiteert de organisatie mee van deze sales training. De deelnemers verdiepen zich onder andere in de nieuwste theoretische inzichten. Daarnaast leggen dit over hun eigen context en/of organisatie heen. Wat werkt wel en wat werkt er niet? Het betreft dus personal development en organisatieontwikkeling in één. Bovendien delen de deelnemers hun kennis en ervaringen ook nog eens met elkaar. Leren met elkaar en van elkaar. Hierin spelen coaching, het geven en het ontvangen van feedback een belangrijke rol.

Xperience, het programma voor uw sales personeel.

Daarom hebben wij voor de moderne accountmanager het Xperience programma ontwikkeld! Het programma is opgebouwd uit een cafetaria model. Dit betekent dat de acht modules, in willekeurige volgorde, los af te nemen zijn maar ook als totaalprogramma. Aanvankelijk van het programma vindt er een persoonlijke assessment plaats. Vervolgens wordt er voor elk afgeronde module een certificaat afgegeven. Indien alle modules met goed gevolg zijn afgelegd, ontvangt de deelnemer hiervoor een diploma.

Salesperience werkt samen met de Honours Sales Business School STIP:

Het Xperience programma is ontwikkeld door en onderdeel van de Honours Sales Business School STIP. Daarnaast richt de Honours Sales Business School STIP zich op de beste 10% sales talenten van het hoger onderwijs van Nederland. Dat maakt hen uniek!

Back To Top