skip to Main Content

Sales mensen uitdagen en gretig houden

Salesperience heeft in samenwerking met de Honours Sales Business School STIP, drie trainingen ontwikkeld voor sales professionals uit het werkveld. Uitgangspunt vormt het trainen van salesgesprekken, of te wel de sales skills ontwikkelen, zodat je een wereldkampioen wordt in het voeren van salesgesprekken. Maar de trainingen bieden meer: Hoe kom je überhaupt bij een klant aan tafel? En hoe maak je van een klant een actieve referent? Wij kijken dus naar het gehele sales proces!

Het salesgesprek

Mensen kopen van mensen

Uitgangspunt in deze training is het trainen van salesgesprekken, of te wel de sales skills ontwikkelen. Een wereldkampioen worden in het voeren van salesgesprekken.

Key accountmanagement

Strategische sales en strategische klanten

(Key) accountmanagement is een strategische keuze die veel impact heeft op de hele organisatie. In deze training kijken we naar verschillende invalshoeken en aspecten van (key) accountmanagement.

Sales management

Op het juiste moment bij de juiste klant

In deze training gaan we kijken hoe je je sales efficiënt en effectief organiseert. Je zult tot het uiterst uitgedaagd worden om creatief te werk te gaan.

STIP-dag_Salesperience

De wereld veranderd:

De wereld verandert en daarmee ook het vakgebied van Sales. Sales is een vak dat volop in ontwikkeling is. Denk alleen maar aan de onlineontwikkelingen en -mogelijkheden, maar ook de verschuiving van focus op aanbod richting de klant en de transactie naar klantwaarde en duurzame relatie met klanten.

Onze aanpak: Learn – Do – Reflect – Improve

De trainingen zijn heel praktisch en worden afgestemd op uw eigen praktijk. Wat tijdens de trainingen wordt geleerd en doorgenomen, moet in de praktijk toegepast worden. Op de tweede dag kijken we dan naar wat dit heeft opgeleverd. Of te wel Learn – DO – Reflect – Improve.

Je krijgt hele concrete praktijk opdrachten mee om de theorie in de praktijk toe te passen. 

Opzoek naar een training op maat?

“Sales is allang niet meer zozeer een geïsoleerde afdeling
die marketingbeleid uitvoert, maar een proces.“

Vertrouwde partners

Back To Top