Salesperience

Jouw sales carrière op één.

Voor professionals ​

ONLY MEDIOCRE ARE ALWAYS AT THEIR BEST

Geef je sales carrière een boost

Bij ons staat jouw sales carrière voorop. Je komt binnen bij topwerkgevers en er gaan deuren voor je open die anders gesloten zouden blijven. Wij coachen en trainen aan de hand van onze 10X filosofie, zodat jij meteen het verschil kunt maken. 

Onze werkwijze

We bieden iedere sales professional een uitdaging op maat. Tijdens het zoekproces helpen we je bij het vinden van een baan die perfect bij je past. 

Verschillende functies

Binnen de sales zijn er talloze functies beschikbaar.  Ga jij aan de slag als accountmanager, of past de rol van sales manager meer bij jou?

Lange termijn succes

Succes op de lange termijn staat voorop. We streven naar een duurzame relatie zodat jij een langere periode goed op  je plek bent.

De perfecte match

We willen jou echt beter leren kennen en achter jouw ambities komen. Zo kunnen wij de perfecte match maken tussen jou en de organisatie.

Verlengstuk van je carrière

In plaats van slechts een ‘bemiddelaar’ van sales professionals te zijn, fungeren wij als verlengstuk van jouw carrière. We nemen de tijd om jou en je ambities uitgebreid te leren kennen.

Boost nu jouw loopbaan in de sales

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden.

Bereik meer met de 10x filosofie

Als sales professional word je door ons opgeleid volgens de 10x-filosofie. Dit betekent dat je doelen stelt die 10 keer groter zijn dan je denkt te kunnen bereiken. Door hoger te mikken, zul je hoger eindigen en meer succes boeken.

Reviews van tevreden klanten

Bekijk hieronder enkele van deze referenties en ontdek hoe we onze klanten hebben geholpen om hun doelen te behalen.

Samen impact maken in de sales?

Laat ons je vrijblijvend helpen aan een topfunctie in de sales bij een bedrijf naar keuze. Neem nu contact op en neem de leiding over je eigen loopbaan.