Salesperience

Mik hoger. Denk groter

Expert in sales recruitment ​

ONLY MEDIOCRE ARE ALWAYS AT THEIR BEST

Recruitment specialist voor sales professionals

Jouw bedrijf of organisatie versterken met de beste sales professionals: dáár doen we het voor. Niet door simpele werving en selectie, maar door kandidaten vooraf te trainen en coachen volgens onze 10x filosofie. Hierdoor stomen we hun klaar om het verschil te maken bij jouw bedrijf.

Verrijk je sales team

Sales professionals die we aan je organisatie matchen, zijn geselecteerd op vaardigheden, ambitie en doorzettingsvermogen. 

Screening en selectie

Je ontmoet alleen kandidaten die écht bij je bedrijf passen. We selecteren en screenen vooraf uitgebreid.

Je gewenste kandidaat

Een uitgebreid netwerk van sales professionals staat voor je klaar. Hierdoor vinden we snel en effectief  je gewenste kandidaat. Of je nu op zoek bent naar ervaren verkopers, sales managers of strategische accountmanagers: we helpen je verder.

Oplossing op maat

Je ontvangt een op maat gemaakte oplossing die je sales team helpt groeien. Vooraf doorgronden we je doelen, wensen en uitdagingen.

Lange termijn succes

Succes op de lange termijn staat voorop. We streven naar een duurzame versterking van je sales team voor meer groei en succes.

Direct je sales team versterken?

Ontdek vandaag de mogelijkheden.

Verlengstuk van je organisatie

In plaats van een ‘leverancier’ van sales professionals, dienen we als verlengstuk van je organisatie. We nemen de tijd om onze klanten uitgebreid te leren kennen, omdat we op die manier weten welke kandidaat écht goed past. 

Werven volgens de 10x filosofie

Sales professionals worden door ons opgeleid volgens de 10x-filosofie. Dit houdt in dat ze doelen stellen die 10x groter zijn dan ze dénken te kunnen bereiken. Door hoger te mikken, zal je hoger eindigen.

Reviews van tevreden klanten

Bekijk hieronder enkele van deze referenties en ontdek hoe we onze klanten hebben geholpen om hun doelen te behalen.

Samen impact maken in je sales?

Laat ons je aan sales professionals helpen, zodat jouw sales afdeling een boost krijgt. Geen plat recruitment, maar een langetermijnpartner die werken aan hetzelfde doel: groei.