Salesperience

Het succesverhaal van Bart

Customer Relationship Manager bij Probo Duitsland

Bart ging aan de slag als Customer Relationship Manager Duitsland bij Probo. Een match die precies aansloot op de wensen van zowel Bart als Probo. Wij vroegen Bart naar zijn ervaring en zijn verhaal lees je hieronder terug. 

Enkele weken geleden benaderden wij Bart voor de functie ‘Customer Relationship Manager Duitsland’ bij Probo.nl. Bart was geïnteresseerd en na een gesprek ging hij al snel aan de slag bij dit mooie bedrijf! 

Vanwege zijn verhuizing naar Duitsland begin 2024 was Bart op zoek naar een Nederlands bedrijf, ook gevestigd in Duitsland. Probo was juist op zoek naar een Nederlandse kandidaat woonachtig in Duitsland. Een ideale match dus! 

Bart is nu nog werkzaam vanuit het hoofdkantoor in Dokkum. Aankomend jaar zal hij zijn werkzaamheden verder uitbreiden op de Duitse markt. Hier gaat hij zich bezig houden met het opbouwen en uitbreiden van zowel nieuwe als bestaande klanten en is hij het aanspreekpunt voor print professionals in de regio. Een mooie uitdaging! 

De woorden van Bart:

“Ik zit erg goed op mijn plek bij Probo, en had ik van tevoren niet gedacht zo’n mooie kans te krijgen die ook nog goed aansloot op hetgeen wat ik zocht. Daar ben ik Salesperience en in het bijzonder Niek dus erg dankbaar voor!” 

Bedankt voor je mooie woorden Bart. Wij wensen jou ontzettend veel succes en plezier in Duitsland! 

Locatie van Probo

Persoonlijke coaching

In het begin van je carrière is het wel zo prettig om af en toe te klankborden met een mentor. Salesperience geeft je deze ondersteuning. Iemand bij wie je terecht kan voor advies en vragen om jouw talent ten volle te laten bloeien. Iemand die je uitdaagt en je scherp houdt.

We hebben hiervoor een whitepaper opgesteld, laat je gegevens achter middels onderstaande knop en krijg deze volledig gratis.

Download

Op zoek naar de betere sales professional of een vraag over een vacature? Neem contact met ons op en we beantwoorden je vraag snel.