Salesperience

Blog

Of je nu een doorgewinterde verkoper bent of net begint, onze blog biedt waardevolle inzichten, praktische tips en inspirerende verhalen om jouw verkoopvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Welkom bij Salesperience!

Een gids voor effectieve e-mail strategieën​

In het digitale tijdperk blijft e-mail een krachtig instrument voor B2B-verkopers. Het opstellen van overtuigende en doeltreffende verkoopmails kan aanzienlijke invloed hebben op het succes van het betrekken van potentiële klanten, het opbouwen van relaties en uiteindelijk het sluiten van deals.

Lees verder »

Solliciteren naar een sales functie

Je hebt een kennismakingsgesprek voor een salesfunctie op de agenda staan, en dit is jouw kans om indruk te maken en je kansen te vergroten. Wij geven je enkele stappen om het sollicitatiegesprek effectief voor te bereiden.

Lees verder »

Het coachen van sales medewerkers

In veel organisaties worstelen sales managers met het dilemma van hoeveel tijd ze aan coaching van salesmedewerkers moeten besteden. De ‘One-size-fits-all’ benadering van verkoopcoaching blijkt vaak ineffectief, terwijl gepersonaliseerde coaching, die rekening houdt met individuele behoeften, de prestaties en groei van het verkoopteam aanzienlijk kan verbeteren.

Lees verder »