Salesperience

Blog

Of je nu een doorgewinterde verkoper bent of net begint, onze blog biedt waardevolle inzichten, praktische tips en inspirerende verhalen om jouw verkoopvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Welkom bij Salesperience!

Pieter van Startel met pijl

In gesprek met Pieter Fokkema

Startel, de IT opleider van het Noorden, heeft te maken met een snel veranderende wereld van technologie, zoals AI en quantumtechnologie. Een uitdagende tijd voor Pieter Fokkema, Sales Manager bij Startel en zijn team. Wij vroegen hem naar deze uitdagingen en hoe hij zich inzet op het gebied van sales en marketing om bedrijven te voorzien van IT trainingen.

Lees verder »
Woman standing with laptop

AI voor sales professionals

Voor een sales professional is er een ontkomen meer aan; het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) om voorop te blijven lopen. Tools zoals Chat GPT kunnen de aanpak van de sales aanzienlijk verbeteren en de productiviteit verhogen. In deze blog nemen wij je mee hoe AI nieuwe deuren naar succes voor jou als sales professional kan openen.

Lees verder »

Kandidaat aan het woord: Luuk Beuker

Als Sales Manager Special Products zet Luuk Beuker zich in om een oplossing van luxe karton producten voor de behoeften van de klant en een langdurige relatie met hen op te bouwen. Onder het motto ‘behandel anderen zoals je zelf ook behandeld wilt worden’, zorgt hij al ruim twee jaar voor succesvolle verkoopgesprekken.

Lees verder »
Tips voor koud bellen

De kracht van koud bellen

In deze blogpost duiken we in tien koud bellen tips die elke verkoper zou moeten kennen en gebruiken in 2024. Deze tips gaan over het opbouwen van verbindingen, het opbouwen van relaties en het creëren van goede verkoopervaringen.

Lees verder »
Schieten met hagel

Schieten met hagel

Bij Salesperience omarmen wij luisteren als het geheime ingrediënt voor succesvolle samenwerkingen. In de snelle wereld van sales, waar elke interactie telt, is het principe van “Eerst begrijpen, dan begrepen worden” van Stephen Covey onze leidraad voor effectieve communicatie en duurzame relaties.

Lees verder »