Salesperience

Over ons

Een passie voor het sales vak en het verbinden van mensen, dat is onze drijfveer. We geloven dat onze aanpak leidt tot gelukkigere mensen en beter presterende organisaties. De groei die we samen behalen zorgt voor vervulling en plezier.

Better never stops

Of het nou het ontwikkelen van talent is of het oplossen van problemen van onze klanten. Elke dag leggen we de lat iets hoger. Uitdagingen gaan we nooit uit de weg, maar gaan we frontaal de confrontatie mee aan. Salesperience is opgericht door  Niek van der MeulenJan Rozema en Jochem Hoekstra. Ons doel is om meer te zijn dan een bemiddelaar van talent. Wij zijn dé partner voor groei.

Partnership:
Elk kind een bal

Salesperience is trots partner van het project Elk kind een bal. Dit wordt gedaan in samenwerking met de Johan Cruyff Academy te Groningen.
Een bal is niet alleen een middel om mee te kunnen bewegen en sporten, maar veel meer. Een bal brengt bij kinderen een lach op hun gezicht, zorgt ervoor dat zij met andere kinderen buiten spelen, leert hen samen te werken, te groeien in hun ontwikkeling en voor sommige kinderen is het een ‘vriend’ met wie zij altijd kunnen spelen.

Het team achter
Salesperience