Salesperience

AI voor sales professionals

Woman standing with laptop

Voor een sales professional is er een ontkomen meer aan; het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) om voorop te blijven lopen. Tools zoals Chat GPT kunnen de aanpak van de sales aanzienlijk verbeteren en de productiviteit verhogen. In deze blog nemen wij je mee hoe AI nieuwe deuren naar succes voor jou als sales professional kan openen.

Grenzeloos Groeien – Door Niek van der Meulen

De bedrijven waarmee wij samenwerken hebben vaak één gemeenschappelijk doel: groei. Terwijl de ene zich bezighoudt met het verder penetreren van de markt, ontwikkelt de andere nieuwe producten.

Kandidaat aan het woord: Luuk Beuker

Zaadhof Cartonnage

Als Sales Manager Special Products zet Luuk Beuker zich in om een oplossing van luxe karton producten voor de behoeften van de klant en een langdurige relatie met hen op te bouwen. Onder het motto ‘behandel anderen zoals je zelf ook behandeld wilt worden’, zorgt hij al ruim twee jaar voor succesvolle verkoopgesprekken.

De kracht van koud bellen

Tips voor koud bellen

In deze blogpost duiken we in tien koud bellen tips die elke verkoper zou moeten kennen en gebruiken in 2024. Deze tips gaan over het opbouwen van verbindingen, het opbouwen van relaties en het creëren van goede verkoopervaringen.

Schieten met hagel

Schieten met hagel

Bij Salesperience omarmen wij luisteren als het geheime ingrediënt voor succesvolle samenwerkingen. In de snelle wereld van sales, waar elke interactie telt, is het principe van “Eerst begrijpen, dan begrepen worden” van Stephen Covey onze leidraad voor effectieve communicatie en duurzame relaties.

Kandidaat aan het woord: Colin Wessels

Kandidaat Mediahuis Noord

Binnen slechts 7 maanden maakte Colin promotie van de binnendienst naar de buitendienst, een knappe prestatie. We vroegen hem naar zijn uitdagingen en hoe zijn werkgever, Mediahuis Noord, zich elke dag inzet om een aantrekkelijke organisatie te zijn voor zowel medewerker als opdrachtgever.

Luisteren, begrijpen en samen groeien

Bij Salesperience omarmen wij luisteren als het geheime ingrediënt voor succesvolle samenwerkingen. In de snelle wereld van sales, waar elke interactie telt, is het principe van “Eerst begrijpen, dan begrepen worden” van Stephen Covey onze leidraad voor effectieve communicatie en duurzame relaties.

Effectieve closing tips en strategieën

Effectieve closing tips en strategieen

Het succesvol afsluiten van een B2B verkoop is een cruciale vaardigheid voor sales professionals. In dit artikel zullen we 12 waardevolle closing tips en strategieën verkennen die B2B-verkopers kunnen toepassen om hun kansen op het behalen van de deal te vergroten.

De buyer-first benadering

Blog buyer first approach

Het wordt steeds belangrijker om de klant nog centraler te stellen. Met welke trends en ontwikkelingen moet je rekening houden om met deze benadering te werken?

Stel deze vragen na het winnen of verliezen van een deal

winnen deals sales

In de wereld van verkoop draait alles om het sluiten van deals, maar het cruciale belang van grondige analyse wordt vaak over het hoofd gezien. Wij geven je graag tips over de vragen die moet stellen na het sluiten van een deal.