Salesperience

Blog

Of je nu een doorgewinterde verkoper bent of net begint, onze blog biedt waardevolle inzichten, praktische tips en inspirerende verhalen om jouw verkoopvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Welkom bij Salesperience!

Kandidaat Mediahuis Noord

Kandidaat aan het woord: Colin Wessels

Binnen slechts 7 maanden maakte Colin promotie van de binnendienst naar de buitendienst, een knappe prestatie. We vroegen hem naar zijn uitdagingen en hoe zijn werkgever, Mediahuis Noord, zich elke dag inzet om een aantrekkelijke organisatie te zijn voor zowel medewerker als opdrachtgever.

Lees verder »

Luisteren, begrijpen en samen groeien

Bij Salesperience omarmen wij luisteren als het geheime ingrediënt voor succesvolle samenwerkingen. In de snelle wereld van sales, waar elke interactie telt, is het principe van “Eerst begrijpen, dan begrepen worden” van Stephen Covey onze leidraad voor effectieve communicatie en duurzame relaties.

Lees verder »
Effectieve closing tips en strategieen

Effectieve closing tips en strategieën

Het succesvol afsluiten van een B2B verkoop is een cruciale vaardigheid voor sales professionals. In dit artikel zullen we 12 waardevolle closing tips en strategieën verkennen die B2B-verkopers kunnen toepassen om hun kansen op het behalen van de deal te vergroten.

Lees verder »
Salestips voor succes in 2024

Salestips voor succes in 2024

In deze blog voorzien we je van waardevolle salestips om 2024 tot jouw succesvolste jaar ooit te maken. Graag delen wij enkele effectieve strategieën die je zullen helpen om je doelen te bereiken en te overtreffen.

Lees verder »

Het succesverhaal van Bart

Bart ging aan de slag als Customer Relationship Manager Duitsland bij Probo. Een match die precies aansloot op de wensen van zowel Bart als Probo. Wij vroegen Bart naar zijn ervaring en zijn verhaal lees je hieronder terug.

Lees verder »