Salesperience

Senior sales professional

Sales banen van hoog niveau.

Ben je een senior sales professional met meer dan vijf jaar ervaring in de branche en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan helpen wij je graag aan een baan bij een toonaangevend bedrijf. Als ervaren sales platform bieden wij toegang tot een uitgebreid netwerk van vooraanstaande werkgevers die op zoek zijn naar ervaren sales experts. 

Exclusieve kansen in de sales

Je wil als senior sales professional een baan die zowel bij jou als persoon past als bij je ambities. Wij geven je exclusieve toegang tot topfuncties bij toonaangevende bedrijven in binnen- en buitenland.

Er worden deuren geopend naar de meest uitdagende sales posities op senior niveau, waardoor jij de mogelijkheid hebt om je carrière écht een impuls te geven. Dit doen we aan de hand van onze 10x-filosofie.

Partner voor senior sales executives

In je loopbaan kan het fijn zijn om advies te krijgen van iemand met een blik ‘vanuit buiten’. Bij Salesperience bieden we je die ondersteuning in de vorm van een mentor. Onze ervaren sparringspartners geven je advies en beantwoorden al je vragen, zodat je het maximale uit je carrière kunt halen. Ze zullen je ook uitdagen om scherp te blijven en om het beste uit jezelf te halen.

Actief meedenken

De begeleiding die je krijgt is specifiek afgestemd op de behoeften van senior sales executives zoals jij. We begrijpen dat je kwaliteiten en ambities uniek zijn, en daarom bieden we een op maat gemaakte aanpak die jouw individuele groei en succes centraal stelt. Of je nu streeft naar verdere professionele ontwikkeling, een nieuwe uitdaging of een betere balans tussen werk en privé: ons team staat voor je klaar om actief mee te denken.

Groei met vertrouwen

Vol vertrouwen een senior uitdaging in de sales aangaan: dat is ons gezamenlijke streven. Uitdagingen worden kansen en de lat leggen we hoog. Op die manier wordt je ambitie werkelijkheid en bouw je langzaam je gewenste loopbaan op.

Wij zijn er om je te ondersteunen en te begeleiden op jouw reis naar dat succes als senior sales executive. Met ons toegewijde team en grote netwerk aan topbedrijven, helpen we je aan je écht verder.

Samenwerken?

Toe aan de overtreffende trap in de wereld van sales? Neem direct contact met ons op om de exclusieve mogelijkheden te bespreken.

Senior Salesperience
Niek van der Meulen