Salesperience

Medior sales professional

Toegang tot de beste sales functies

Jij wil groeien in je sales carrière, wij bieden de mogelijkheden. We helpen je niet alleen aan topfuncties bij de beste bedrijven in binnen- en buitenland, maar coachen je ook om te ontdekken wat écht bij je past.

Klaar om te groeien als sales professional?

Als medior sales professional heb je al ervaring opgedaan en ben je klaar voor de volgende stap. Bij Salesperience geven wij jou toegang tot de beste sales functies. Om jouw sales carrière naar een hoger niveau te tillen, luisteren we aandachtig naar jouw ambities en behoeftes. Vanuit daar gaan wij op zoek naar een sales functie die goed bij jou past. 

Persoonlijke coaching

Vanuit onze jarenlange ervaring én passie voor het salesvak, staan wij je bij om de perfecte match te maken. We denken met je mee om de volgende stap te zetten in jouw professionele sales carrière. Hierbij putten we uit ons grote internationale netwerk van bedrijven.

Ervaring dat écht telt

De uitdagingen die je als medior sales professional tegenkomt, begrijpen we als geen ander. Onze ervaring stelt jou in staat om de juiste kansen te identificeren die bijdragen aan jouw groei. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe carrièremogelijkheid, nadenkt over een overstap naar een andere baan, of simpelweg je vaardigheden wilt verbeteren: wij hebben de knowhow en ervaring om je naar succes te begeleiden.

Passie voor succes

Onze gedeelde passie voor sales motiveert ons om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen. Jouw potentieel is onze drijfveer. Daarom hebben we maar één doel voor ogen: om van jouw sales carrière een ongekend succes te maken. 

Maatwerk matching

Onze matching processen gaan verder dan alleen het matchen van vaardigheden en ervaring. We kijken naar je persoonlijkheid, hoe goed je past binnen de bedrijfscultuur en wat jouw langetermijndoelen zijn. Het resultaat? Een baan die niet alleen aansluit bij wat je kunt, maar ook bij wie je bent en waar je naartoe wilt groeien. 

Medior Sales vacatures
Medior Sales vacatures