Salesperience

Medior Sales professional​

Breng je sales carrière naar een hoger niveau

Salesperience heeft de betere sales banen voor de ervaren sales professional. Ons netwerk van topwerkgevers biedt jou toegang tot de beste sales jobs. Jij verdient namelijk meer. Daarbij ondersteunen we jou om serieuze stappen te maken in je carrière.

Beter betaalde sales banen

Wij helpen jou om het maximale te halen uit je sales carrière. Wij zijn specialisten in het bemiddelen van ervaren sales professionals naar topwerkgevers. Ons uitgebreide netwerk van werkgevers biedt jou toegang tot de beste sales banen, zodat jij kunt groeien en excelleren in jouw carrière.

Persoonlijke coaching

Soms is het fijn om te praten met iemand die net zo ervaren is als jij op het gebied van sales. Bij Salesperience bieden we je deze ondersteuning. Je kunt terecht bij een mentor die je advies geeft en antwoord geeft op al je vragen om het maximale uit je carrière te halen. Iemand die je uitdaagt en zorgt dat je scherp blijft.

Verbeter je sales technieken​

Er zijn vele manieren waarop jij je salesvaardigheden kunt verbeteren. Bij ons krijg je doorlopend praktische en praktijkgerichte training om jouw salestechnieken verder te ontwikkelen, zodat je nog efficiënter en effectiever kunt werken en meer deals kunt sluiten.

Verbreed je netwerk

Bij Salesperience ontmoet je likeminded mensen. Talenten met ambitie en lef. Je bouwt een netwerk op en maakt nieuwe vrienden. Tel daarbij op onze legendarische borrels, feestjes en netwerkevents.

Blijf leren

Als sales professional is het belangrijk om je continu te blijven ontwikkelen. Daarom bieden we regelmatig events, trainingen en andere activiteiten aan om je vaardigheden te versterken. Zo blijf je up-to-date en kun je je carrière naar een hoger niveau tillen. Stilstand is immers achteruitgang, dus samen zorgen we ervoor dat je blijft leren en groeien.