Salesperience

Junior sales professional

Een vliegende start van je sales carrière

Als net afgestudeerde sales professional ben je klaar om je eerste stap op de arbeidsmarkt te zetten. Door gebruik te maken van ons internationale netwerk van topbedrijven, begin je jouw loopbaan ambitieus. Tijdens dit traject, coachen we je kosteloos.

Van start met jouw sales carrière

Als junior sales professional, is het aan het begin van je carrière lastig om je plek op de arbeidsmarkt te vinden. Er is namelijk veel keuze. Wij openen de deuren naar unieke kansen bij topwerkgevers en begeleiden je met deskundig advies gedurende het gehele proces.

Als junior sales professional kun je bijvoorbeeld aan de slag als accountmanager inside sales, junior accountmanager of commercieel medewerker binnendienst. Neem alvast een kijkje op onze vacaturepagina voor de nieuwste functies.

Persoonlijke coaching

Alles draait alles om jou als persoon en jouw gedroomde carrière in de sales. Bij ons ben je geen nummer; we zien je als een uniek talent met specifieke vaardigheden en potentie om x10 te gaan. Daarom bieden we kosteloze persoonlijke begeleiding aan, om je talenten te ontdekken, te ontwikkelen én te laten groeien.

Ons team staat klaar om je verder te helpen door te luisteren naar jouw doelen en ambities. Vervolgens maken we een strategie – afgestemd op jou – om die doelen te bereiken.

Een baan die bij je past

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of professionele groei: wij zorgen ervoor dat je de juiste uitdaging aangaat die past bij je ambitie, je professionaliteit én bij jou als persoon. We putten uit ons grote netwerk van topbedrijven om jou aan je gedroomde functie te helpen die écht bij je past.

Netwerk vol unieke kansen

Profiteer van ons internationale netwerk van bedrijven en organisaties in diverse sectoren waar we kansen creëren die perfect aansluiten bij je profiel. Ons netwerk stelt je in staat om je loopbaan te boosten door bij ambitieuze bedrijven binnen te komen.  

Training en ontwikkeling

Of je nu je verkooptechnieken wilt verbeteren, je leiderschapsvaardigheden wilt ontwikkelen, of nieuwe markttrends wilt leren: wij hebben de middelen en expertise om je te helpen slagen en een passende baan te vinden die precies aansluit op je ambities. 

Senior Salesperience
Niek van der Meulen