Salesperience

Junior

Geef je sales carrière een vliegende start

Wil je jezelf in 18 maanden ontwikkelen tot een 10X sales professional die direct impact maakt binnen de organisatie waar je werkzaam bent? Salesperience geeft je alle hulp en begeleiding die je nodig hebt aan het begin van je carrière.

Ontwikkel jezelf in sneltreinvaart

Aan het begin van je carrière is je ontwikkeling super belangrijk. Je wilt immers zo snel als kan de kneepjes van het sales vak leren en stappen maken. Daarbij moet er voldoende ruimte zijn voor persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Bij Salesperience zetten we jouw ontwikkeling op de eerste plek. Je krijgt intensieve coaching en training om je te ontwikkelen tot volwaardige sales professional.

Persoonlijke coaching

In het begin van je carrière is het wel zo prettig om af en toe te klankborden met een mentor. Salesperience geeft je deze ondersteuning. Iemand bij wie je terecht kan voor advies en vragen om jouw talent ten volle te laten bloeien. Iemand die je uitdaagt en je scherp houdt.

Leer slimme sales technieken

Er zijn vele sales technieken die jou helpen om efficiënter en effectiever te werk te gaan. Bij ons leer je op een praktische en pragmatische manier welke sales technieken jij het beste in kunt zetten om meer deals te closen.

Ontmoet gelijkgestemden

Bij Salesperience ontmoet je likeminded mensen. Talenten met ambitie en lef. Je bouwt een netwerk op en maakt nieuwe vrienden. Tel daarbij op onze legendarische borrels, feestjes en netwerkevents.

Blijf leren

Ook na je traineeship ben je nooit uitgeleerd. Blijf jezelf ontwikkelen. We organiseren regelmatig events, trainingen en andere activiteiten. Stilstaan is achteruit gaan toch?