Salesperience

Sales professionals, 10X beter​

Goed dat je ons hebt gevonden

De bemiddelaar van sales professionals in Friesland.

Welkom bij Salesperience, dé partner voor sales werving en selectie in Friesland. Wij zijn gespecialiseerd in het identificeren en aantrekken van getalenteerde sales professionals die de prestaties van jouw organisatie naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

Wij hebben oog voor de specifieke behoeften van bedrijven in de regio Friesland. We zijn vertrouwd met de lokale markt, begrijpen de uitdagingen waarmee je geconfronteerd wordt, en kennen de essentiële kwaliteiten die een sales professional moet bezitten om hier succesvol te zijn. Ons streven is om de ideale match te realiseren, zodat jouw onderneming kan focussen op succes.

Lokale Expertise

We begrijpen de Friese markt en omgeving als geen ander en weten wat hier werkt en speelt.

Persoonlijke Aandacht

Elke opdracht is uniek. Daarom leveren wij voor iedere opdracht een op maat gemaakte oplossing.

Ontwikkeling voorop​

Salesperience zet de ontwikkeling van talent op 1. Dat zorgt voor intrinsiek gemotiveerd talent dat het beste uit zichzelf wilt halen.

Snel Resultaat

Door ons efficiënte wervingsproces, brengen u snel het juiste talent dat u nodig heeft.

Work hard, play hard

Successen vieren we samen. Zowel met onze klanten als met ons team. 

Verlenging van jouw organisatie.

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden.

Over ons

Wij matchen buitengewone sales professionals aan uitdagende banen. Wij willen het beste uit talent halen door maximaal in hen te investeren. Zo trainen en coachen wij hen doorlopend middels onze 10x filosofie. Wij gaan verder waar anderen stoppen.

10x filosofie

De 10x filosofie is een benadering van het bereiken van grote doelen die gebaseerd is op het idee dat het mogelijk is om op een exponentieel hoger niveau te presteren dan wat als normaal wordt beschouwd. Het stelt dat als je tien keer beter bent dan anderen in je vakgebied, je in staat bent om ongelooflijke resultaten te bereiken. Salesperience ontwikkelt.

Wat onze klanten zeggen

Bekijk hieronder enkele van deze referenties en ontdek hoe we onze klanten hebben geholpen om hun doelen te behalen.