skip to Main Content

Sales mensen uitdagen en gretig houden

Hoe houdt u uw sales mensen ambitieus, gretig en open minded? Salesperience helpt u hierbij. Wij bieden verschillende post HBO-sales opleidingen en trainingen aan. Het doel van Salesperience is om uw salesmensen nieuwe inzichten te geven op het terrein van hun vakgebied en op hun eigen functioneren hierin. 

Een greep uit onze opleidingen en trainingen:

  • In pole position: Implementatie Key Accountmanagement
  • Exceed Expectations: Leidinggeven aan een sales team
  • Salesmanagement in twee dagen

De trainingen zijn geschikt voor:

  • Accountmanagers/Key accountmanagers
  • Salesmanagers
  • Verkoopleiders/verkoop directeuren

‘Salesperience werkt uitsluitend samen met young sales talents &
professionals die de Sales Business school STIP hebben afgerond!’

Salesperience-Young-sales-professionals

Hoe gaan wij te werk?

Wij creëren een dubbelslag: a. de cursist wordt opgeleid en b. de organisatie profiteert mee van deze training. De cursisten verdiepen zich in de nieuwste theoretische inzichten en leggen deze over hun eigen context/organisatie heen. Wat werkt wel en wat werkt er niet? Dus personal development en organisatieontwikkeling in één. 

De wereld verandert en nieuwe generaties komen. Dit heeft tot gevolg dat er nieuwe vragen opkomen die niet meer met gedateerde antwoorden opgelost kunnen worden. Daarom bieden wij nieuwe perspectieven op organiseren, welke de cursisten tegen hun eigen organisatiecontext aanleggen. Bovendien delen de cursisten hun kennis en ervaringen ook nog eens met elkaar. Leren met elkaar en van elkaar. Coaching en het geven en ontvangen van feedback spelen hierin een belangrijke rol.

Back To Top