skip to Main Content

Veel bedrijven doen onderbewust al een (klein) beetje aan (key) accountmanagement. Maar (key) accountmanagement is een strategische keuze die veel impact heeft op de hele organisatie.

In deze training kijken we naar verschillende invalshoeken en aspecten van (key) accountmanagement. Invoeren van key accountmanagement is een strategische beslissing. Key account als driver voor verandering en succes. Key accountmanagement is niet een grote klant meer aandacht geven, dus geen reactie, maar een pro-actieve move. In deze training komen we daarmee tot een integrale aanpak. We beginnen ermee vragen te verkennen: Wat is strategische sales en wat is (key) accountmanagement? Vervolgens bekijken we hoe (key) accountmanagement georganiseerd wordt en hoe dit past in de organisatie. Als laatste kijken we naar de rol van de (key) accountmanager waarin het leidinggeven aan het klantwaarde proces centraal staat.

Voor wie: klantenleiders

Deze training is voornamelijk voor gericht op (Young) Sales professionals die zich, met liefde voor het salesvak, inhoudelijk willen verdiepen. Klantenleiders! Klantenleiders die van hun klanten houden en die op zoek zijn naar die klanten die hun organisatie doen veranderen. Klantenleiders die zich willen verdiepen in de mogelijkheden van deze klanten, daar de verbinding mee zoeken en samen met de klanten relaties duurzaam uitbouwen, wat leidt tot wederzijds succes.

Back To Top