skip to Main Content

Uitgangspunt vormt het trainen van salesgesprekken, of te wel de sales skills ontwikkelen, zodat je een wereldkampioen wordt in het voeren van salesgesprekken. Maar de trainingen bieden meer: Hoe kom je überhaupt bij een klant aan tafel? En hoe maak je van een klant een actieve referent? Wij kijken dus naar het gehele sales proces!

Deze training start met een assessment. Zodat er een goed beeld ontstaat van de Young Sales Professional. Wat is reeds goed ontwikkeld en waar kan de Young Sales Professional zich nog verder ontwikkelen. Dit assessment speelt in de trainingen dus een belangrijke rol. Aantoonbaar progressie boeken!

Voor wie: Professional leader

Deze training is voornamelijk gericht op Young Sales professionals die zijn begonnen in het sales vak en die meer resultaat willen halen uit hun activiteiten. Maar ook voor professionals die van een binnendienst naar een buitendienst functie willen groeien en voor commerciële mensen die zich willen bekwamen in het verkoop vak. Deze training dient dus als basistraining voor een brede doelgroep.

Back To Top