skip to Main Content

Samenwerking met u

Salesperience werkt samen met ambitieuze bedrijven die hun salesafdeling een boost willen geven. Op de eerste plaats door het aannemen van young sales talent en op de tweede plaats door het huidige personeel bij te scholen door middel van post HBO-sales en -organisatie opleidingen en -trainingen.

Ook bieden wij studenten aan die de Sales Business School STIP aan het volgen zijn. Dit is op basis van twee stageperiodes. Uniek aan dit concept is dat u uw toekomstige sales topper al een half jaar/jaar lang binnen uw bedrijf heeft kunnen meemaken voordat u hem of haar aanneemt!

Ons meest ideale plaatje is, dat na de stageperiodes de student bij u blijft werken en de juiste fit dus al gevonden is!

Salesperience-Young-sales-professionals

Young Sales professionals

Salesperience werkt nauw samen met de *Sales Business school STIP en met de young sales talents die de Sales Business School hebben afgerond. Deze ambitieuze young sales professionals zijn specifiek sales opgeleid en zullen daarom de toekomstige dragende krachten achter uw salesafdeling en organisatie gaan worden. Denk hierbij aan functies als: accountmanagers, adviseurs en salesmanagers. De young sales talents begrijpen sales 4.0 en ademen B4B. Dit betekent dat ze niet alleen slim, zelfstandig, ambitieus en vastberaden zijn, maar ook beschikken over een grote dosis empathisch vermogen. Mensen kopen van mensen en niet van bedrijven! De pas afgestuurde Young sales professionals komen goed voorbereid maar tegelijkertijd onbevangen uw bedrijf binnen. Alle young sales talents zijn HBO+ afgestudeerd, ambitieus en nog niet gekleurd door een andere organisaties en hoe ze daar te werk gaan.

*Sales Business school start in 2020, nu bekend als de Sales Honours minor STIP.

Werving van het toptalent

Voor de werving van young sales talents werkt Salesperience samen met de Sales Business School STIP. Salesperience helpt mee met de werving van toptalenten voor de Sales Business School Stip en koppelt ze vervolgens aan bedrijven. Onze insteek is, dat toptalenten top bedrijven verdienen. Elke student loopt tijdens zijn opleiding aan de Sales Business school STIP stage bij een bedrijf. Salesperience is verantwoordelijk voor de match tussen bedrijf en student. Binnen het bedrijf zal de student zich een jaar lang verder ontwikkelen in het sales vak. Het eerste half jaar zal hij of zij meewerken binnen het bedrijf en er een opdracht uitvoeren. Het laatste half jaar zal in het teken staan van *afstuderen. Het spreekt vanzelf dat het hele programma in het teken staat van Sales!

*Voor het afstuderen is in 2020 een zeer beperkt aantal talenten beschikbaar.

‘Salesperience werkt uitsluitend samen met young sales talents &
professionals die de Sales Business school STIP hebben afgerond!’

Back To Top