skip to Main Content

Wie zijn wij?

Jan, Niek en Jochem zijn drie oud studenten van de Sales Business School STIP die alle drie één ding gemeen hebben, een grote passie voor ondernemen en sales.

Jochem Hoekstra

Managing partner

Niek van der Meulen

Managing partner

Jan Rozema

Managing partner

Wat wij nog meer doen

Salesperience is lid van de business club van Donar via het programma start-up assist. Het doel van dit programma is elkaars expertise en netwerk te delen. Wilt u een avond de geweldige sfeer van Donar beleven? Neem dan contact op!

Daarnaast begeleidt Salesperience het project Elk kind een bal. Dit wordt gedaan in samenwerking met de Johan Cruyff Academy te Groningen. Een bal is niet alleen een middel om mee te kunnen bewegen en sporten, maar veel meer! Een bal brengt bij kinderen een lach op hun gezicht, zorgt ervoor dat zij met andere kinderen buiten spelen, leert hun samen te werken, te groeien in hun ontwikkeling en voor sommige kinderen is het een ‘vriend’ met wie zij altijd kunnen spelen. Daarom willen wij bijdragen aan het doel dat elk kind een bal heeft.

Community

Salesperience is meer dan een bedrijf, het is een community waar mensen de passie voor sales delen. Voor alle alumni van de Sales Business School organiseren wij halfjaarlijkse bijeenkomsten waar gastsprekers zullen komen en waar ervaringen worden uitgewisseld en over het vak gesproken wordt. Tevens bestaat ervoor bedrijven die samenwerken met Salesperience de kans om zichzelf binnen de community te presenteren en medewerkers langs te laten komen. Het doel hiervan is om het grootste sales gerelateerde netwerk van Nederland op te bouwen met als motto: samen het salesvak naar een hoger niveau te tillen! Exceed expectations! 

Back To Top